Culinaire Nieuwsbrief editie 03/2016   
« Terug naar het overzicht
Koffiekunst
Koffiezetten kunnen we tegenwoordig allemaal met handige apparaten als Senseo en Nespresso. Maar tegelijkertijd is er een baristacultuur opgebloeid, waardoor we niet meer zomaar wegkomen met een kopje zwarte koffie met een plens melk. We moeten er een kunstwerkje van maken met de juiste hoeveelheden melk, schuim, en het liefst nog een mooi patroontje ook.
Lees het hele artikel ‘Koffiekunst’


Granaatappels pellen
Het exotische imago en de bewerkelijkheid van het pellen van granaatappels maakt het een niet heel populaire vrucht in ons land. Maar tegelijkertijd is het een van de gezondste fruitsoorten op aarde, met een rijk palet aan vitamines en heilzame stoffen, en een heerlijke friszoete smaak. Granaatappel is daarom ideaal om te verwerken in salades, toetjes en tussendoortjes.
Lees het hele artikel ‘Granaatappels pellen’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden