« Terug naar het overzicht

 Koffiezetten kunnen we tegenwoordig allemaal met handige apparaten als Senseo en Nespresso. Maar tegelijkertijd is er een baristacultuur opgebloeid, waardoor we niet meer zomaar wegkomen met een kopje zwarte koffie met een plens melk. We moeten er een kunstwerkje van maken met de juiste hoeveelheden melk, schuim, en het liefst nog een mooi patroontje ook. Lees het hele artikel ‘Koffiekunst’
  Het exotische imago en de bewerkelijkheid van het pellen van granaatappels maakt het een niet heel populaire vrucht in ons land. Maar tegelijkertijd is het een van de gezondste fruitsoorten op aarde, met een rijk palet aan vitamines en heilzame stoffen, en een heerlijke friszoete smaak. Granaatappel is daarom ideaal om te verwerken in salades, toetjes en tussendoortjes. Lees het hele artikel ‘Granaatappels pellen’
 Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!
| - Rijstijs met rood fruit
Met dessertrijst,slagroom,melk
- Winterovenschotel
Met kruimige aardappelen,rundergehakt,kastanjechampignons
- Schnitzel Stroganoff
Met kalfsschnitzels,gele paprika,eieren
- Kibbelingkruiden
Met selderijzout,mosterdpoeder,zwarte peper
- Kibbelingsaus
Met mayonaise,ui,kappertjes
- Boerenschnitzel
Met varkensschnitzel,magere spekjes,winterwortel
- Driekoningentaart
Met bladerdeeg,amandelen,suiker
- Karbonade met mosterd-groente
Met ribkarbonades,mosterd,peulvruchten
- Hapje van witlof en geitenkaas
Met witlof,roomkaas,granaatappelpitten
- Avocadosalade met sesam
Met avocado,sugarsnaps,rijstazijn
|
|