Culinaire Nieuwsbrief editie 52/2015   
« Terug naar het overzicht
Vleesfondue (tips)
Bij de vleesfondue draait het allemaal om vlees. Toch is het fijn om een aantal gerechten toe te voegen om er afwisseling in te brengen. Stokbrood met sausjes, groente en fruit maken er een volwaardig geheel van. Vleesfondue kan daarbij erg snel vullen, dus zet niet teveel vlees op tafel. Fonduen doen we vooral met de feestdagen. Pasen en kerst zijn bij uitstek perfecte dagen hiervoor. De slager en de supermarkt bieden dan ook rond deze feestdagen complete fonduepakketten aan. Het vlees is kant-en-klaar voor de fondue gemaakt. Het is in de juiste portie gesneden en lekker gekruid. 
Lees het hele artikel ‘Vleesfondue (tips)’


Het kerstontbijt
Begin de kerstdagen goed en zet de sfeer meteen neer met een goed georganiseerd kerstontbijt. Je kunt de avond ervoor al veel voorbereidingen treffen. Je kunt de tafel alvast dekken met mooi (zilver) servies. Zet kaarsjes neer en zet de muziek alvast klaar. Het kerstontbijt kan zeer uitgebreid gedaan worden. Misschien is het gezellig vrienden en familie voor het kerstontbijt uit te nodigen. Je kunt het in plaats van het kerstdiner doen. De organisatie van het kerstontbijt is in ieder geval minder stressvol vergeleken met het serveren van een uitgebreid kerstdiner. 
Lees het hele artikel ‘Het kerstontbijt’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

    Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
    Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden