Culinaire Nieuwsbrief editie 35/2015   
« Terug naar het overzicht
Prosecco
Het is misschien wel een van de laatste dagen dat het nog mogelijk is in de zon van je glaasje prosecco te genieten. Eerstdaags zullen we weer binnen ons vertier moeten zoeken. Prosecco is heel populair geworden en op menig borrel, receptie, bruiloft of feest niet meer weg te denken. Prosecco is een Italiaanse (half) mousserende wijn, en wel afkomstig uit de regio Conegliano Valdobbiadene. Het ligt op 50 kilometer afstand van Venetië. Prosecco heeft een lange geschiedenis. De Romeinen dronken al prosecco maar noemden het Puccino. Het was wijn van hetzelfde druivenras als prosecco. 
Lees het hele artikel ‘Prosecco’


Zo eet je meer fruit
Voor sommigen is het geen probleem: zij happen dagelijks met gemak de aanbevolen twee stuks fruit weg. Voor anderen ligt het wat lastiger. Het voorgenomen appeltje verdwijnt in de vergetelheid. Ben je ook zo iemand die met moeite aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit komt? Dan zijn deze tips voor jou. 
Lees het hele artikel ‘Zo eet je meer fruit’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

      Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
      Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden