« Terug naar het overzicht

 Koud koken betekent maaltijden samenstellen zonder gebruik van vuur of warmte. Daar kun je meer kanten mee op dan je denkt. Het leuke is: je kunt het samen met je kinderen doen, want het is (betrekkelijk) ongevaarlijk. Je moet natuurlijk wel blijven uitkijken met bepaald keukengerei, bijvoorbeeld het mes! Daarbuiten is het uiterst handig wat meer te doen met de koude keuken als je graag in de buitenlucht vertoeft. En koud eten is heerlijk verfrissend op zomerse dagen. Aan de slag! Lees het hele artikel ‘Koud koken’
  De vakantieperiode staat weer voor de deur en velen van ons zullen dit jaar vertoeven in Turkije, een heerlijk vakantieland met een fantastisch klimaat, prachtige stranden, fascinerende oude steden en culturele rijkdom. Hoewel veel vakantiegangers kiezen voor het gemak van een all-inclusive vakantie, is het toch ook erg interessant wat meer over de Turkse keuken te leren. Lees het hele artikel ‘De Turkse keuken’
 Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!
| - Gerookte kipsalade
Met gerookte kipfilet,appel,bleekselderij
- Paprika soep
Met paprikas,kippenbouillonblokjes,tomatenblokjes blik
- Laagjes-salade
Met selderijsalade,appels,maïs
- Vruchtenbrood
Met meel,speltmeel,gedroogd fruit
- Ongeloofelijk lekkere koekjes
Met zelfrijzend bakmeel,zaden,pure chocolade
- Hemels toetje
Met bloem,mascarpone,aardbeien
- Gepofte aardappelen
Met aardappelen,crème fraiche,bieslook
- Lasagne van hots
Met rundergehakt,lasagnebladen,aubergine
|
|