Culinaire Nieuwsbrief editie 04/2015   
« Terug naar het overzicht
Slow koffie
Het is nieuw en toch ook weer niet: de nieuwe trend in koffie zetten, genaamd: slow coffee. We zijn verwend op het gebied van koffie, er zijn zoveel soorten en manieren om het te zetten. Maar de slow coffee, ook als slow koffie geschreven, is in opmars. Deli XL, totaalleverancier voor de foodservice markt adviseert cafetaria in te spelen op de trends, waarvan de slow koffie volgens de experts een bijzondere hit gaat worden. 
Lees het hele artikel ‘Slow koffie’


Jägermeister
Jägermeister is een kruidenlikeur met 35 procent alcohol. Jägermeister wordt gemaakt in het Duitse Wolfenbüttel en wel volgens een geheim recept uit 1934. Er gaan 56 kruiden in, waarvan 50 wel bekend zijn, maar de overige 6 angstvallig geheim worden gehouden. We kennen de kruidenbitter vooral door de bekende slogan: ‘alleen als ie ijs- en ijskoud is.’ De achterliggende reden voor deze zin zou zijn dat de drank zo sterk van smaak is, dat je hem alleen kunt hanteren als je hem ijskoud gekoeld drinkt. 
Lees het hele artikel ‘Jägermeister’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden