Culinaire Nieuwsbrief editie 37/2014   
« Terug naar het overzicht
Vis uit blik
Voedingsdeskundigen raden aan om minimaal twee keer per week vis op het menu te zetten.  Er zijn zoveel vissoorten dat dit geen moeilijke opgave zou moeten zijn. Vis is makkelijk  en snel te bereiden en hoeft daarbij ook niet duur te zijn. Zeker niet als je kiest voor vis uit blik. Een pastamaaltijd met tonijn en zalm in blik staat bijvoorbeeld in een handomdraai op tafel
Lees het hele artikel ‘Vis uit blik’


Veenbessen
Veenbessen worden ook wel cranberries genoemd of Amerikaanse veenbessen of vossebessen. Hoewel er verschillende soorten zijn, maakt het eigenlijk niet uit. Ze kunnen in principe allemaal gegeten worden en elkaar vervangen in gerechten. Ze zijn heel gezond. Ze ondersteunen je blaas, geven je immuunsysteem een oppepper en houden hart- en bloedvaten gezond. Rond de tweede week van september begint de pluktijd in Nederland. Veenbessen smaken verrukkelijk dit komende herfstseizoen bij wildgerechten.
Lees het hele artikel ‘Veenbessen’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden