Culinaire Nieuwsbrief editie 35/2014   
« Terug naar het overzicht
Koud buffet
Een koud buffet is een eenvoudige manier om gasten te verwennen met lekker eten, zonder dat je er op de dag zelf veel rompslomp aan hebt. Zo kun je zelf lekker genieten van je feest, want als je kiest voor een koud buffet, kun je vrijwel alles van tevoren bereiden en neerzetten. Het meeste kan namelijk zelfs al een dag ervoor bereid worden. Dat scheelt aanzienlijk veel tijd op de dag van het feest zelf.
Lees het hele artikel ‘Koud buffet’


De geschiedenis van het bier
Bier bestaat al eeuwenlang. Dat is bewezen uit vondsten. Zo zijn er in het gebied wat vandaag Iran is, aardewerken vazen van meer dan 7000 jaar oud gevonden. Ze vormen het oudste bewijs van het biologisch gistingsproces. Destijds bevatte bier weinig alcohol. Mesopotamiërs in 3000-2000 voor Christus vonden het mouten uit, waardoor het alcoholpercentage in bier steeg.
Lees het hele artikel ‘De geschiedenis van het bier’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden