Culinaire Nieuwsbrief editie 25/2014   
« Terug naar het overzicht
Rode, gele en groene paprika
Van de paprika zijn er in rijpe toestand meerdere kleuren verkrijgbaar. Bekend zijn de gele, oranje en groene paprika’s. Maar er zijn ook veel andere varianten, waaronder ook witte, paarse en bijna zwarte. In totaal schijnen er negen kleuren verkrijgbaar te zijn, maar in Nederland worden vooral de rode, gele, groene en oranje aangeboden.
Lees het hele artikel ‘Rode, gele en groene paprika’


Gezond met kip de zomer door
Kip en kalkoen zijn heerlijke vleessoorten in de zomer. Ze worden vaak gekozen bij de barbecue. Het vlees bevat veel eiwitten, wat prima is, maar wel een nadeel heeft. Deze eiwitten kunnen bij verkeerde behandeling een voedingsbodem vormen voor bacteriën. Met als gevolg: voedselvergiftiging! Het is daarom belangrijk kip en kalkoen op zorgvuldige wijze te bewaren en te bereiden.
Lees het hele artikel ‘Gezond met kip de zomer door’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden