Culinaire Nieuwsbrief editie 21/2014   
« Terug naar het overzicht
Alles op een rijtje voor de barbecue
De mooie dagen komen er weer aan, dus de barbecue kan weer te voorschijn worden gehaald. Wanneer je deze stappenlijst volgt, weet je zeker dat je veilig en gezond van de barbecue kunt genieten. Het weer moet natuurlijk wel meewerken!
Lees het hele artikel ‘Alles op een rijtje voor de barbecue’


Alle soorten lamsvlees
Hoewel je het hele jaar door lamsvlees kunt kopen, is de lente toch wel bij uitstek de periode om dit vlees op tafel te zetten. Lamsvlees is mager en heeft een karakteristieke, eigen smaak. Het is goed te combineren met veel verse ingrediënten. Smaakmakers zijn verse kruiden als tijm, marjolein en oregano. Lamsvlees houd je mager door het te grillen, maar je kunt het ook bakken, braden en stoven. Er zijn verschillende soorten lamsvlees verkrijgbaar.
Lees het hele artikel ‘Alle soorten lamsvlees’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden