Culinaire Nieuwsbrief editie 18/2014   
« Terug naar het overzicht
Lentevlees
Iedereen weet natuurlijk dat groente seizoensgebonden is, maar weet je dat het ook geldt voor vleessoorten en vleeswaren? In de lente eten we bijvoorbeeld graag kalfsvlees en lamsvlees. Het zijn echte voorjaarsvleesproducten. Ze hebben geen lange bereidingstijd nodig en dat is nu net wat we in de lente zo prettig vinden. Want als de voorjaarszon begint te schijnen, willen we daar zo veel mogelijk van profiteren. En dan willen we niet te lang in de keuken staan.
Lees het hele artikel ‘Lentevlees’


Cupcakes, zo lukken ze altijd
Het is een ware rage geworden, het bakken van cupcakes. Lukt het je niet altijd mooie cupcakes te bakken, dan heb je waarschijnlijk wat aan de volgende tips. Maak het jezelf makkelijk en kies voor een cakebeslag uit een pak. Zorg ervoor dat je de ingrediënten goed mixt, maar ga er niet te lang mee door. Heb je het mengsel te lang gemixt, dan ontstaat er kans dat je cupcakes erg compact en zwaar uit de oven komen.
Lees het hele artikel ‘Cupcakes, zo lukken ze altijd’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden