Culinaire Nieuwsbrief editie 49/2013   
« Terug naar het overzicht
Gourmet- en fonduevlees
In feite kun je voor gourmet- en steengrillen hetzelfde vlees gebruiken. Voor fondue is niet alles geschikt, bijvoorbeeld het vlees van een speklapje. Om te fonduen, snijd je het vlees in blokjes of je draait van gehakt vlees bolletjes of rolletjes. Voor de gourmet of steengrill wordt het vlees over het algemeen in platte, dunne stukjes gesneden.
Lees het hele artikel ‘Gourmet- en fonduevlees’


Borrelhapjes
De feestdagen staan weer voor de deur en als je mensen uitnodigt voor een borrel, wil je wellicht extra aandacht besteden aan de borrelhapjes ofwel het bittergarnituur. Of je het nu borrelhapjes of bittergarnituur noemt, het is hetzelfde en het betreft bij beide benamingen warme en/of koude hapjes die een drankje begeleiden. De hapjes moeten daarbij zo klein zijn dat ze in één of twee hapjes gegeten kunnen worden.
Lees het hele artikel ‘Borrelhapjes’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden