Culinaire Nieuwsbrief editie 27/2012   
« Terug naar het overzicht
Borrelen met vis
Nu het weer steeds prettiger wordt en we steeds meer de terrasjes opzoeken, is het tijd om eens een borrel te organiseren met vis. Vis kun je veelzijdig verwerken in allerlei kleine hapjes. Het is fris en het is licht verteerbaar. Perfect voor zomerse dagen. Je kunt de borrelhapjes heel eenvoudig houden (stukjes haring met uitjes, kibbeling met een sausje) of juist heel culinair maken (een schaal met oesters op ijs).
Lees het hele artikel ‘Borrelen met vis’


Zomerwijn
Een lekker wijntje op het terrasje drinken? Natuurlijk! Maar voor welke wijn kies je nu precies? Zomer wijnen zijn toegankelijke frisse wijnen zonder poespas. Ze drinken makkelijk weg en zijn betaalbaar. Het hoeft niet per se witte of rosé wijn te zijn, een frisse rode wijn is ook prima te doen in de zomer. Drink hem wel lekker koel. Dan smaakt hij heerlijk bij je barbecue.
Lees het hele artikel ‘Zomerwijn’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden