Culinaire Nieuwsbrief editie 22/2012   
« Terug naar het overzicht
Voorgerechten
De naam zegt het al, het voorgerecht gaat vooraf aan een hoofdmaaltijd. Het voorgerecht moet worden afgestemd op de rest van het menu. Nu zijn de meningen onder chef-koks verdeeld over wat nu precies een voorgerecht is. Het maakt in principe niet uit als je uitgaat van het idee dat het voorgerecht een kleine maaltijd is dat nog ruimte moet overlaten voor het hoofdgerecht. En een klein gerecht kan van alles zijn, een soep, een paté of een salade.
Lees het hele artikel ‘Voorgerechten’


Schoonmaaktips voor de keuken
De dagen worden mooier en warmer. Het is een goed moment om je keuken eens helemaal fris en schoon te maken. Op warme dagen is het voedsel sneller aan bederf onderhevig. Het is van groot belang de keuken nu extra hygiënisch schoon te houden. Sommige plaatsen, zoals het fornuis en het aanrecht houd je elke dag bij. Hieronder volgen tips voor de wat moeilijkere plaatsen die vaak over het hoofd worden gezien.
Lees het hele artikel ‘Schoonmaaktips voor de keuken’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden