Culinaire Nieuwsbrief editie 21/2012   
« Terug naar het overzicht
De Pinksterbrunch
Dit weekend vieren we Pinksteren. Veel mensen kunnen van een lang weekend genieten en lekker uitslapen. Een perfecte gelegenheid om in plaats van een ontbijt en lunch een uitvoerige brunch te organiseren voor jezelf of je familie en/of vrienden. Nodig de mensen niet te vroeg uit, ze moeten wel trek hebben in (veel) eten. Kies voor een makkelijk buffet en laat de gasten uit warme en koude gerechten kiezen.
Lees het hele artikel ‘De Pinksterbrunch’


Gourmetten met vis
Wil je het weekend gezellig gourmetten? Kies dan eens voor visproducten in plaats van de gebruikelijke vleessoorten. Je kunt bijvoorbeeld visfilets gebruiken. Ze zijn makkelijk in stukjes of plakjes te snijden en op verschillende manieren te marineren. Naast visfilet kun je ook gekookte mosselen en garnalen gebruiken. De stukjes vis kun je in diverse schaaltjes neerzetten. Het is ook leuk om er spiesjes van te maken.
Lees het hele artikel ‘Gourmetten met vis’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden