Culinaire Nieuwsbrief editie 19/2012   
« Terug naar het overzicht
Lamsvlees
Niet iedereen houdt van lamsvlees. Goed, mals lamsvlees is in Nederland dan ook soms lastig verkrijgbaar. Een specialiteit op het gebied van lamsvlees zijn de Texelse lammeren. Maar ook die zijn elders in het land nauwelijks te vinden. Ze worden over het algemeen opgekocht door luxe restaurants. Bij de slager moeten we het over het algemeen doen met geïmporteerd vlees uit Australië of Nieuw Zeeland. Het vlees wordt diepgevroren vervoerd. Gelukkig is dit vlees meestal wel van prima kwaliteit.
Lees het hele artikel ‘Lamsvlees’


In een dip
De lekkerste dipsauzen maak je zelf. Met een dipsaus maak je veel kleine en grote gerechten extra feestelijk. Dipsauzen zijn ideaal als je een groot aantal gasten verwacht. Je kunt ze op vele manieren maken, van romig fris tot pikant heet. Je kunt sausjes serveren bij borrelhapjes zoals rauwe groenten, blokjes kaas en chips. Maar eigenlijk passen dipsauzen overal wel bij: de gepofte aardappel, gegrilde vis, schaaldieren, geroosterd vlees en noem maar op.
Lees het hele artikel ‘In een dip’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden