Culinaire Nieuwsbrief editie 09/2012   
« Terug naar het overzicht
De Hollandse pot
Weet je niet wat je vandaag moet koken? De Nederlandse keuken kent vele gerechten die juist deze wintermaanden bij iedereen goed in de smaak zullen vallen. Denk nu niet meteen aan stamppotten en koolsoorten. De Nederlandse keuken heeft ook invloeden uit het koloniale verleden. Hierdoor zijn Hollandse toepassingen op de Indische en Surinaamse keuken ontstaan. Maar ook de Fransen, Italianen, Grieken, Duitsers en Spanjaarden hebben de Nederlandse keuken hier en daar een internationaal tintje gegeven.
Lees het hele artikel ‘De Hollandse pot’


GRATIS 2e zoete high tea
Door heel Nederland vinden elke dag Pickwick Delicious Tastings plaats. Ben jij al geweest?
Een Pickwick Delicious Tasting is een zoete high tea, met lekkernijen als:

» Cupcakes van Rudolph van Veen
» Koekjes
» Taartjes

NIEUW: Je kunt nu ook hartige hapjes toevoegen aan jouw Delicious Tasting!
Koop 2 Pickwick Delicious Spices actieverpakkingen en ontvang de 2e Pickwick Delicious Tasting GRATIS. Je kunt meedoen t/m 31 mei.

Klik hier voor locaties bij jou in de buurt en actievoorwaarden
Klik voor meer informatie

Vlees stoven
Stoven is een kooktechniek waarbij vlees in een ruime hoeveelheid vocht wordt bereid. Het vlees wordt eerst aangebraden opdat de poriën zich sluiten. Het vlees behoudt zo haar sappigheid tijdens het stoven. Stoven kost tijd en over het algemeen ook veel vet. Wat ook belangrijk is: kies de juiste pan. Het moet een zware pan zijn waar alles in kan, zoals het vlees, eventuele groenten en het stoofvocht.
Lees het hele artikel ‘Vlees stoven’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden