Culinaire Nieuwsbrief editie 01/2012   
« Terug naar het overzicht
Winterse ovenschotels
Als het buiten guur en koud is, smaakt de winterse ovenschotel extra lekker. Vul hem goed met winterse groenten. Welke groente je nu van het seizoen ook kiest, ze smaken allen heerlijk als je ze tegelijk en langzaam bereid in de oven. De smaak van de groente en overige ingrediënten krijgen tijdens het warmteproces alle tijd om op elkaar in te werken. Gebruik naast een groente met een stevige smaak bij voorkeur een vlees of vissoort met een neutrale smaak (kip of tilapia).
Lees het hele artikel ‘Winterse ovenschotels’


Rookworst
De vacuüm verpakte rookworst is een handig product om in huis te hebben. Het is een goedkope vleessoort, je kunt hem langere tijd bewaren en als je een keer stevige trek hebt, serveer je hem op een broodje (met zuurkool). Wij Nederlanders eten hem graag bij traditionele stamppotten zoals de zuurkool- of boerenkoolstamppot of bij de erwtensoep. Maar je kunt er eigenlijk veel meer kanten mee op.
Lees het hele artikel ‘Rookworst’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden