Culinaire Nieuwsbrief editie 04/2011   
« Terug naar het overzicht
Budget koken
We leven in een dure tijd en als je iets groots wilt kopen, zul je er vaak eerst voor moeten sparen. Maar we bezuinigen ons al een slag in de rondte waardoor nog meer besparingen gewoon niet leuk meer zijn. Toch is er een manier om op het huishoudgeld te besparen. Het heeft zelfs al een naam, want we noemen het "budget koken". Nu hoeft budget koken niet eens te betekenen dat je er culinair op inboet. Sterker nog, je kunt het budget koken juist als een uitdaging zien om met weinig middelen een zo geweldig mogelijke maaltijd samen te stellen.
Lees het hele artikel ‘Budget koken’


DE World of origins
Nieuw: Douwe Egberts World of Origins
In de nieuwe Douwe Egberts World of Origins bonen proef je de invloed van het land van herkomst. Nuances van bloemen, een hint van specerijen of chocolade. Deze bonen zijn zo rijk aan natuurlijke smaaktonen dat elke liefhebber er iets bijzonders in kan ontdekken. Ze zijn met zorg langzaam gebrand, zodat alle smaaktonen optimaal terugkomen in de kop. Ontdek het zelf en geef je ook op voor een unieke Douwe Egberts koffieproeverij!  Ontdek meer over Douwe Egberts World of Origins
Klik voor meer informatie

De Russische keuken
De gerechten die oorspronkelijk uit Rusland komen, doen het goed in dit koude en natte Hollandse seizoen. Kun je je geen voorstelling van de Russische keuken maken? Denk dan eens aan die smakelijke boeuf Stroganoff, of blini's of bietensoep (Borsjtsj). De Russische keuken is van origine een boerenkeuken met voedzame gerechten. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat de winters in Rusland streng zijn en heel lang duren. De ingrediënten in de Russische gerechten zijn dan ook te omschrijven als: voedzaam, goedkoop en lang houdbaar.
Lees het hele artikel ‘De Russische keuken’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden