Culinaire Nieuwsbrief editie 16/2010   
« Terug naar het overzicht
Als er zon is, willen we barbecueŽn
Met een beetje geluk begint het kwik op de thermometer weer te stijgen en kunnen we de barbecue weer te voorschijn halen. De eerste zonnestralen worden door menig barbecuefanaat omarmd. Veel mannen houden van barbecueën. Misschien komt dat omdat barbecueën iets primitiefs heeft: met z'n allen om een smeulend vuurtje een stukje vlees bereiden.
Lees het hele artikel ‘Als er zon is, willen we barbecueŽn’


Italiaanse vleeswarenspecialiteiten
Italië heeft veel specialiteiten, zoals het Italiaanse ijs, pizza's, pasta's, en beroemde tomatensauzen. Deze keer besteden we in de Culinaire Nieuwsbrief echter alle aandacht aan de heerlijke authentieke vleeswaren en worstsoorten van het mooie land. Italiaanse vleeswaren zijn onmisbaar bij de lentepicknick. En als het weer het in april eens laat afweten, serveren we de smakelijke gedroogde ham bij de tapas. Met een lekker glaasje Italiaanse rode wijn of een Grappa erbij bijvoorbeeld.
Lees het hele artikel ‘Italiaanse vleeswarenspecialiteiten’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

    Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
    Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden