Culinaire Nieuwsbrief editie 51/2009   
« Terug naar het overzicht
Budget koken met kerst
De kerstdagen komen er aan. Ben jij aan de beurt om het kerstdiner te verzorgen? Dan heb je geluk, want deze kerst ga jij het geraffineerd goedkoop aanpakken. Het kerstdiner kan namelijk stukken goedkoper. Er gaat voor veel mensen veel geld in het kerstdiner zitten. De uitgebreide kerstmenu's met luxe producten zorgen dat het geld de portemonnee uit vliegt. Met deze tips boet je totaal niet aan luxe en overdaad in. Integendeel, je gasten zullen er geen idee van hebben dat jij dit jaar flink heb bespaard op je uitgaven voor het kerstdiner.
Lees het hele artikel ‘Budget koken met kerst’


25% korting bij je restaurantbezoek
Lekker uit eten, daar houden we allemaal wel van toch? Met de crisis is dit vaak iets waar veel mensen op besparen, dus niet uit eten? Nee, wacht nu kan het stukken goedkoper! Voordeliguiteten.nl bied je de mogelijkheid om tot 25% goedkoper uit eten te gaan! Profiteer nu ook, maak een account aan en profiteer tot een jaar lang van kortingen van 10 tot 25% in meer dan 1000 restaurants verspreid over geheel Nederland. Is dat niet fantastisch? Pak nu ook je korting bij meer dan 1000 restaurants en profiteer al direct deze kerst!
Klik voor meer informatie

Winterhapjes en drankjes voor lange avonden
Elk jaargetijde heeft zijn charme. Zo heeft de winter heerlijke lange avonden. De open haard kan weer worden aangestoken. Het knisperend vuurtje nodigt uit tot lange gesprekken, vergezeld van een goed glas rode wijn. De wijn is bij uitstek geschikt als begeleider van heerlijke winterse hapjes. Kies voor krachtige, kruidige wijnen. Merlot, een rijpe Carbenet, Tempranillo zijn uitstekende winterse soorten. Wie liever witte wijn drinkt, kiest voor een Chardonnay of Viognier. Deze wijnen passen goed bij (wild)pasteitjes. Uiteraard mogen we de Glühwein niet vergeten. Je maakt deze wijn uiteraard zelf met een volle rode wijn, kruidnagel, kaneel, citroenschil en vanille. Neem er eens een brok speculaas bij, het is een geweldige combinatie.
Lees het hele artikel ‘Winterhapjes en drankjes voor lange avonden’


De lekkerste recepten van deze week
Ook deze week weer de lekkerste recepten op een rijtje!

Copyright NewEgo B.V. 2009 - 2021 - KvK : 50069470 - BTW : 8227.151.32.B01
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden